Wie zijn wij

Pop4You is een meerstemmig koor, dat voornamelijk popsongs zingt.
Zo’n 50 zangers en zangeressen repeteren wekelijks op dinsdagavond van 19.45 uur tot22.00 met veel plezierin de grote aula van ’t Reigersnest, Nachtegaal 1 in Hoogkarspel. 
Het koor is in 2003 opgericht door dirigent Frank Kok. Per 10 april 2018 heeft Frank het stokje overgedragen aan John van der Schaaf. We gaan nog wel verder met de vele nummers die door Frank zijn gearrangeerd.
Tijdens onze repetities is de sfeer uitstekend, maar de kwaliteit wordt zeker niet uit het oog verloren. We hebben een vaste pianist, Carin Wagenaar, en regelmatig vindt de repetitie plaats met de kern van het combo, dat naast de pianist bestaat uit Frank Ruiter op drums en Ton Boon op basgitaar.
In de afgelopen jaren is een indrukwekkend pop-repertoire opgebouwd vanaf de jaren 60 van de vorige eeuw tot heden, van ballads tot rocknummers. De laatste tijd zingen we meer hedendaagse nummers, voornamelijk Engelstalig, maar ook een aantal Nederlandse. Kortom: voor elk wat wils! 
Naast één of twee eigen concerten, treden wij enkele keren per jaar op bij verschillende gelegenheden of projecten. Deze optredens vinden plaats op verschillende locaties, van kerken tot winkelcentra, van festivals tot openlucht.Sinds september 2019 begeleidt Carin Wagenaar ons koor.

Wilt u (als bedrijf) een banner op deze website of wilt u ons op andere wijze sponsoren, bel of mail ons!

Bent u enthousiast geworden door deze website of door één van onze optredens, schroom dan niet en reageer. Kom vrijblijvend eens één of twee repetities bijwonen. Wij kunnen voor iedere stempartij nog wel mensen gebruiken. Vooral heren zijn bij ons meer dan welkom. 

U kunt ons altijd mailen of bellen voor informatie. Bekijk hiervoor de contactpagina.

Tot ziens bij Pop4You!!